THEY CALL ME RONJA - RONJA RØVERDATTER

BETA leather shoes

April 20153Collager237

Jeg kom jo hjem fra Prag for omkring 1 uge siden, og selvfølgelig fik jeg også shoppet lidt. Det blev slet ikke til så meget som det plejer at være, men jeg har virkelig fået anskaffet mig nogle super lækre sager. Jeg har bla. købt disse sorte læder herresko – som jeg har kigget efter i evigheder. Jeg har kigget efter et par som var simple, men der skulle være detaljer på, og med disse passer synes jeg, at jeg har fundet en rigtig god balance mellem de 2 ting.

Collager238Collager236

Hvis I nogensinde kommer til Prag, så skal I simpelthen ind forbi butikken Bata. Det er et tjekkisk skomærke, og hvis jeg havde penge nok, så havde jeg anskaffet mig en helt ny skogarderobe. De kostede omkring 480 kr, og det synes jeg faktisk er en helt okay pris for sådan nogle lækre sko. Jeg glæder mig super meget til, at vise jer de lækre sko på!

Collager240

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THEY CALL ME RONJA - RONJA RØVERDATTER