I LOVE SHOES

CHEAP STUFF #25 / STUDENT 2/3

E-bay student 2

1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her // 7 her // 8 her // 9 her // 10 her // 11 her // 12 her

I var så vilde med mit sidste indlæg, find det her, at jeg synes, at I allerede skulle have det næste i dag. Jeg er selv helt vild med hvidt tøj, men det er jo ikke ligefrem det I ser mig mest i. Jeg er vild med nr. 1, og jeg overvejer virkelig at bestille den hjem, men så skal den også bruges. Når jeg kigger på alle disse lækre sager, så ville jeg næsten ønske, at jeg blev student igen – dog uden alle de prøver. 😉 Kan man ikke springe dem over?
Dette er dog ikke kun til studenter, for hvis du er vild med den hvide trend eller bare generelt hvid, så skal du da bare give den gas. 😉

Husk min GIVEAWAY her

Køb mit tøj her

Husk at følge med inde på Facebook her, hvis I mangler inspiration.

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I LOVE SHOES