EN TUR I SKOVEN

CHEAP STUFF #26

cheap stuff 26

1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her // 7 her // 8 her // 9 her // 10 her // 11 her // 12 her

Mange af mine E-bay indlæg er fyldt med tøj, og der er rigtig mange af jer som har efterspurgt indlæg omkring sager til boligen. Derfor har jeg samlet 12 sager, og mange af dem har jeg selv virkelig lyst til at klikke hjem. Jeg er især vild med nr. 7, 10 og 11 som helt sikkert skal være en del af min bolig når jeg engang flytter. Nr. 11 har jeg faktisk haft øje på i mange måneder efterhånden, og nu vil jeg egentlig bare gerne have den hjem til mig. Men jeg har ikke plads eller brug for det her hvor jeg bor nu, men jeg beholder den på min watchliste i et par måneder endnu. 😉 Jeg håber, at dette indlæg var hvad I efterspurgte, og hvis det er tilfældet kan I godt forvente flere som disse.

Husk min GIVEAWAY her

Køb mit tøj her

Husk at følge med inde på Facebook her, hvis I mangler inspiration.

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

2 kommentarer

 • Marie Thomsen

  Kommer der ikke told på, når det er over 80 kroner? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Det kan du godt risikere, men hvis du falder for noget for over 80kr så skriv evt til sælger inden du køber, for at spørge ham om han kan skrive ‘gift’ på den. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN TUR I SKOVEN