CHEAP STUFF #26

CRAVE or SAVE #5

c980x720

CRAVE: Jakke her / Bukser her / Top her / Støvler her / Taske her      SAVE: Jakke her / Bukser her / Top her / Støvler her / Taske her

Hvis man kigger mit klædeskab igennem kan man godt finde en del sager som har været oppe i pris, men det meste af mit tøj er fra mærker som H&M, Samsøe, Minimum, mbyM og Dr. Denim. Jeg er udsalgs- haj med stort U også gider jeg heller ikke bruge flere 100 kr på én taske, når jeg kan finde 2 som er mindst lige så fede til samme pris. Nu lyder det som om, at jeg sparer helt vildt, men sådan er det nu ikke helt. Jeg vil bare gerne have meget for mine penge. Derfor har jeg flere gange lavet disse indlæg, som de fleste af jer har ædt råt. Man behøver ikke, at lede længe for at finde tøj som ligner hinanden meget – men hvor der er stor forskel på prisen. Folk behøver heller ikke at vide hvor dine ting er fra. Du kan nemt style dit look så det ser dyrere ud. Det gør jeg – tit! 😉

Husk min GIVEAWAY her

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEAP STUFF #26