I HAVE A FEVER FOR: BIRKENSTOCK

EN TUR I SKOVEN

Collager290skov

Så fik jeg endelig noget net. Jeg forsøgte at opdatere bloggen her til morgen, og på arbejdet, men jeg har ikke kunne gøre det hele dagen. Derfor får I dette indlæg på denne dejlige og sene eftermiddag.
Jeg håber selvfølgelig, at I har haft jer en rigtig dejlig dag. Jeg har haft en dag fyldt med overskud, og det er alligevel lidt utroligt, da jeg kom alt forsent i seng igår. Jeg er virkelig ikke typen som først går i seng kl. 23- 23.30 på en hverdagsaften. Det er alt for sent. 😉

Collager293Collager296

Jeg var i Flensborg igår aftes sammen med min dejlige familie. Min far havde snakket om det et par gange, men vi har aldrig rigtig fået det gjort. Derfor drog vi igår mod Flensborg efter arbejde hvor vi spiste ved Hansens Brauerei som ligger lige ved havnen. Det var simpelthen så hyggeligt, og faktisk temmelig billigt, og hey – hvis man er til øl, så skulle I også tage derned. Selvfølgelig skal I lige bo eller være i nærheden af Tyskland hvis det er jeres plan. 😉 Her til aften står den som altid på psykologi på Kolding VUC. Jeg er snart ved at være færdig med dette fag, og det glæder jeg mig til.
Og hey, hvis I undre jer over billederne, så er det simpelthen nogle billeder jeg fik taget for et par uger siden da jeg lige var en tur i skoven. Den ligger super tæt på vores hjem, og de hurtige kan nok godt se, at I har set stedet før. I love this place!

Collager292Collager295

Husk min GIVEAWAY her

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I HAVE A FEVER FOR: BIRKENSTOCK