CHEAP STUFF #25 / STUDENT 2/3

Er dit hår vigtigt for dig?

Collager285

For en del år siden, led især min søster af hårtab, og hun begyndte at tage B5- piller for at få det til at holde op. Disse piller begyndte jeg også at tage, og hold nu ferie hvor virkede det bare. Mit hår blev tykkere, og mere glansfyldt. Dog er dette ikke altid nok, og det er her Crescina.dk kommer ind i billedet. Mit hår er fx sindsygt vigtigt for mig – som det nok er for de fleste, men ser I, vi skal blot 5 år tilbage og jeg havde total ødelagt hår. Det er reddet nu, og det skal aldrig ske igen. Klik her og få hjælp til at undgå hårtab.

Inde på denne side kan I få besvaret alle jeres spørgsmål. I kan få svar på om hvad kvindeligt hårtab er – fordi vi taber jo ikke håret helt på samme måde som mænd kan. Der står bla. at “Den mest almindelige form for kvindeligt hårtab er forårsaget af stress, “Telogen Effluvium” – denne form for hårtab er oftest forårsaget af en pludselig hændelse der får hårsække til at bevæge sig fra den aktive vækstfase til hvilefase, og “Diffus hårtab”- kvindeligt hårtab anlagt af andre end genetik interne faktorer.” Hvis dette er noget I døjer med, så synes jeg helt sikkert, at du burde tjekke denne hjemmeside ud!

Husk min GIVEAWAY her

Køb mit tøj her

Udarbejdet i samarbejde med Crescina.dk

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEAP STUFF #25 / STUDENT 2/3