NEW IN: PINK STONE

FRIDAY TUNES

Halløj fredag! Hvis I har læst mit tidligere indlæg, så ved I godt, at jeg har haft fri fra job både igår og idag, og idag har jeg brugt det meste af dagen på at hygge. Jeg elsker at høre musik, og jeg elsker pop – men jeg er også til de gode gamle, og i dag skal I da lige se hvad for nogle sange jeg går og høre, hvis jeg skal op med humøret.

Nu vil jeg smutte ud for at tage nogle billeder til jer, inden jeg skal videre til middag og derefter i biffen. God fredag!

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: PINK STONE