PRAG DEL 3

I HAVE A FEVER FOR: BIRKENSTOCK

Årh det er ved at blive sommer, og det betyder selvfølgelig også, at vi skal til at gøre garderoben klar til at det bliver varmere udenfor. Vi er allerede godt på vej, og jeg ved selvfølgelig ikke med jer, men jeg er ikke helt nået til den del hvor sandaler er et “go” for mig. Jeg er vild med at have sandaler på, men vejret skal også lige kunne følge med. Jeg har samlet nogle af de smukkeste Birkenstock til jer. Kig bare med!

c980x677

Birkenstock her // Coat her // Pants her // Top her

More Birkenstock inspiration

birkenstock-street-style birkenstock-street-style-3 Clochet_outfit_streetstyle_zara_white_midi_skirt_birckenstock_arizona_-5 hellokatetan-3dec2013-streetstyle-leatheroutfit-03

Jeg har faktisk ikke et par ægte Birkenstocks, men jeg er 2 gange tro kopier. Man kan næsten ikke se forskel, og mit ene par er næsten 4 år gammelt. Det var faktisk inden jeg synes, at de var vildt fede, og de har faktisk både været med på stranden og til poolen, men de har klaret det flot og bliver stadig brugt. Det andet par er faktisk fra Matas, og de er fantastiske. Jeg synes faktisk, at de sidder meget bedre end et par ægte Birkenstocks – men det ændre dog ikke på at jeg ønsker mig et par. Jeg vil SÅ gerne have et par med plateau – se evt dem i collagen øverst. Haps de er lækre!

c980x716

Find Birkenstocks på Nelly her, på ASOS her eller på Footshopping her (billigeste sted).

Husk min GIVEAWAY her

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRAG DEL 3