PRAG DEL 2

KUNNE DET IKKE VÆRE FEDT MED EN GAVE HVER MÅNED?

c980x759

Hvem ville helt ærligt ikke godt have en gave hver måned? Også til et sted hvor du alligevel bruger penge? Zenji er så smart. Du får fri tale, fri SMS, 10 GB data og et gavekort i ét. Du betaler 200 kr. for dit abonnement hver måned. Men de 100 kr. får du retur i form af et gavekort til en af deres udvalgte gavekortpartnere. Her kunne det være Matas, Baresso eller Magasin. Du kan vælge valgfrit her, og læse mere om deres tilbud.
Ved udgangen af hver måned får du 100 kr. point, som du kan bruge med det samme, eller som du kan spare sammen – i helt op til et 6 måneder. De 100 kr kan man nemt få brugt, og det eneste problem jeg ville have er, at vælge hvad for et gavekort jeg gerne vil have. Jeg er ikke den store kaffedrikker, men et gavekort til Magasin eller Matas kan man da altid bruge. Lige nu er jeg selv under en rigtig god ordning, men efter at have læst hele Zenji’s hjemmeside igennem har jeg helt lyst til, at skifte til dette selvskab. Jeg er helt vild med deres tilbud!

Udarbejdet i samarbejde med Zenji.dk

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRAG DEL 2