CHEAP STUFF #22

THAT SUIT MAKES YOU LOOK GOOD

mr

Billleder fra Pinterest og Tumbler

Er jeg den eneste der er total vild med mænd i skjorter? Nej.
Og er jeg virkelig den eneste som synes, at mænd med skjorter næsten kun bliver lækre? Nej. Det tænkte jeg nok.
Jeg er vild med mænd i skjorter, selvom jeg typisk synes, at den mere street- stil er den fedeste, så er der bare noget lækkert over skjorter og generelt et suit. Haps. Jeg har fundet en hjemmeside, som de fleste af jer nok kender. De sælger herretøj på nettet og jeg har selvfølgelig kigget den lidt igennem for jer mænd. I har nok regnet den ud – selvfølgelig har jeg kigget på skjorter til jer, og hvis jeg var jer ville jeg kigge de lækre Enton skjorter igennem. Og til jer piger, kig lige på de lækre mænd i collagen. (!!) Jeg synes hvertfald, at de har det størreste udvalg på nettet af herretøj.

Sponsoreret

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEAP STUFF #22