WOULD LOVE TO WEAR - Wednesday

VIND MED BILLIGE SOLBRILLER ONLINE

Collager288

Søde Tina fra Billigesolbrilleronline.dk har netop sendt mig disse alt for lækre solbriller som I kan se ovenfor. Vi er heldigvis så heldige med vejret, at solbrillerne er ved at være et must når vi bevæger os udenfor. Jeg er vild med det! Og hvorfor ikke gøre det til et accesorie når du alligevel har dem på? Disse basser vil helt sikkert pifte et hvert look op!

Som de fleste af jer nok husker, så skrev jeg for et par uger siden, at jeg overvejede at købe mig et par nye, så disse solbriller er som sendt fra himlen. 😉 Mine solbriller kan I finde her. Det bedste ved udvalget af solbrillerne inde på Billigesolbrilleronline.dk er, at de er ce- mærket, 100% UV beskyttende og billige men kvaliteten er god!

Collager289Collager287

I er også så heldige, at I kan vinde et par valgfrie solbriller inde på Billegesobrilleronline.dk. Det eneste du skal gøre er:

  1. Like Billigesolbrilleronline.dk på deres Facebook her.
  2. Kommenter nedenfor med et link til de solbriller I ønsker fra Billigesolbrilleronline.dk.
  3. Like min Facebookside her.

Alle kravene skal være opfyldt, ellers gælder din tilmelding ikke.

Vinderen bliver fundet d. 6/ 5- 2015.
Når vinderen bliver fundet, bliver der tilsendt en rabatkode til alle dem, der ikke vandt på hele -30%! Så alle vinder på den ene eller den anden måde. Held og lykke til alle!

solbriller

Udarbejdet i samarbejde med Billigesolbrilleronline.dk

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOULD LOVE TO WEAR - Wednesday