MY STYLE NO. 248

ASK ME ANYTHING – ANSWERS

Collager282

Så har jeg fået samlet alle de gode og spændende spørgsmål fra jer i et indlæg. I har spurgt rigtig meget ind til mit kærlighedsliv, uddannelse og bloggen – dem har jeg forsøgt at svare på nedenfor. Jeg håber, at det er noget I kan bruge. 🙂

Diana

Har du en kæreste? Nej, det har jeg ikke. Jeg har været single i 2 år nu, og jeg har det helt fantastisk. Selvfølgelig ville jeg ønske at Mr. Right var lige rundt om hjørnet, men jeg har hverken tid eller “lyst” lige nu. Der er sket rigtig meget på det sidste, og lige nu har jeg kun brug for at nyde mig selv, min familie og mine dejlige venner. Han kommer nok – det er jeg helt sikker på!

Vi hørte jo aldrig om hvordan din date gik? Årh er det F vi tænker på her? Hvis ja, så nej – det har I nok ikke. Jeg var jo på date med en rigtig sød fyr fra Odense, og ham snakker jeg faktisk stadig med, og der kommer nok snart en date igen. Jeg synes han er super sød, men om det er kærestepotentiale ved jeg ikke helt endnu.

Henriette

Har du nogen uddannelse siden du kan arbejde med det du gør? Først skal vi nok lige have min arbejdssituation på plads først for alle. Jeg arbejder i en børnehave med børn med særlige behov. Det er børn med ADHD, autister, handicappede og børn med forskellige kromosom fejl, som fx Down Syndrom. Jeg er ubeskrivelig stolt og beæret over at have fået muligheden, men nej jeg har ingen uddannelse – kun min STX. Jeg har sabbatår i år, og jeg er den første medhjælper de nogensinde har haft, så jeg er lykkelig og så glad for, at have fået muligheden, fordi det er det her som jeg gerne vil arbejde med senere hen.

Lise

Hvad er din øjenfarve? De er en blandning af grøn og grå.

Collager133

Ronja

Hvordan er din familie? De er fantastiske! Min mor, far og søster er fantastiske! Jeg ved, at de altid vil være der for mig, og det samme vil jeg for dem. Jeg bor stadig hjemme, og de får mig altid til at føle mig hjemme og elsket. Jeg vil altid være der for dem, på samme måde som jeg er der for dem. De er alt!

Tessa

Hvad er din livret? Jeg har nok 5 forskellige livretter, men jeg elsker “æggekage” og “brændende kærlighed”.

Sarah

Har du andre hobbier end din blog? Jeg elsker fitness, hænge ud med mine venner og familie og være kreativ på den ene eller den anden måde. Jeg elsker at eksperimentere med mit tøj. Jeg ved godt, at det lyder nørdet, men jeg har jo sagt at mode/ tøj er min store passion. 😉

Sille

Tjener du meget på bloggen? Jeg ser jo, at du laver sponsoreret indlæg. Det præcise tal siger jeg ikke, men jeg tjener da lidt på det. Det er ikke noget jeg kan leve af, men det er nok til at jeg kan sætte alle mine resterende penge til side fra mine andre jobs. Nu bor jeg også hjemme, så må I lige selv regne lidt på det.

Thea

Hvor får du inspiration til din tøjstil og boligindretning? Det er meget forskelligt. Men som mange andre får jeg inspiration fra både Instagram, modemagasiner, folk på gaden også elsker jeg street style! Mht til boligindretning så er det lidt efter det der falder mig ind, og det jeg forelsker mig i. Jeg har kun et værelse at gøre godt med lige pt., men jeg glæder mig til at finde noget større også har jeg en masse idéer, og dem glæder jeg mig til at vise jer.

Collager310-2

Louise

Hvor mange børn vil du have? Årh det er svært at svare på. Jeg vil rigtig gerne, hvis jeg selv kan bestemme have mindst 2 børn. Men det er ikke så vigtigt, bare jeg får ét.

Hvad er dine ynglingsnavne? Jeg er vild med Gregers, Mads og Milius hvis det er en dreng. Ronja, Ella og Ella-Maj hvis det er til en pige. Jeg har dog lidt svært ved navnet Ronja nu, fordi jeg vores kat hedder det. Men jeg er stadig helt vild med det.

Maria

Bliver du nogensinde træt af at blogge, og hvad gør du så? Ja, det gør jeg. Jeg har perioder hvor jeg ingen inspiration har, og i disse perioder er bloggen mere eller mindre stille eller bare kedelig. Jeg holder pause, og for samlet mit hoved igen. Jeg elsker at blogge, og selvom jeg nogengange kan være uinspireret, så betyder det ikke, at jeg vil stoppe. Jeg elsker bloggen, og jeg nyder så meget at dele min passion med jer.

Hvad er din ynglings by i hele verden? London helt klart. Jeg elsker den by, og en dag vil jeg så gerne bo i byen. Jeg har været der så mange gange, og jeg føler slet ikke, at jeg har set nok.

Anonym

Hvad er dine fremtidsdrømme? Som fx. drømmejobbet? Fremtidsdrømme. Puha. Jeg ønsker så meget at finde mig en dejlig mand, og få nogle dejlige børn. Jeg ønsker at uddanne mig som sygeplejerske, og senere specialisere mig så jeg kan arbejde på neonatalsk afdeling. Jeg ønsker mig virkelig bare et langt og lykkeligt liv med dem jeg holder af.

Collager143-2

Køb mit tøj her.

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘

4 kommentarer

 • Hvor er din blå/grønne jakke fra? 😮
  Den er jo helt fantastisk! 😉
  Jeg synes virkelig dit job lyder spændende!

  http://byekk.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Den er desværre fra Primark – købt i vinters. Den er også ret så fantastisk!

   Ja, det er et meget spændende job! Elsker det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Elsker indlæg som disse! Hvor er den smukke grønne jakke fra som du har på, på det 2. sidste billede?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Dejligt at du kunne lide det! 🙂 Synes også selv at de er ret sjove at læse.

   Den er fra Primark, desværre! Købt i vinters.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 248