ASK ME ANYTHING - ANSWERS

E-BAY TIP: lace top

Ebay lace topCollager324

Køb denne lace top for 78 kr her.

I’m in love with my new lace top

Efter en fantastisk aften i går med mine alt for søde og sjove kollegaer, er jeg nu blevet lidt mere klar på at give den gas med læsning til eksamen. Jeg skal op i næste uge, og jeg begynder altså først i dag på læsning, men mit arbejde er heldigvis så forstående, at jeg har fået et par korte dage og 1 dag fri. Denne eksamen skal bare overståes, og hvis jeg skal være helt ærlige med jer, så glæder jeg mig faktisk en smule.

Det hele skal ikke handle om eksamen, og min underlige trang til at læse til en eksamen og om at gå op til én. Nej, det skal nemlig handle om denne helt fantastiske og smukke lace top som jeg har fået hjem fra E-bay for godt én uge siden. Den kom ca. 2 uger efter jeg bestilte den, og jeg er så tilfreds. Den er virkelig smuk, og til sommer skal jeg næsten ikke gå i andet. Mit næste køb er denne blot i sort. Så vild er jeg med den. 😉

Køb mit tøj her.

Husk at følge med inde på Facebook her, hvis I mangler inspiration.

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASK ME ANYTHING - ANSWERS