E-BAY TIP: beautiful flowers

GET UP AND GET MOVING

IMG_7378

– Se mere på min Instagram, @camillaov –

Jeg er selv kommet rigtig godt i gang! Jeg har ikke tabt det store kilomæssigt, men jeg har taget på i muskelmasse og tabt mig i fedt. Det var også mit mål! Jeg bruger mange timer i fitness hver uge, og det er lidt forskelligt fra uge til uge hvor meget jeg når. Jeg træner ikke til noget bestemt, men jeg er træner fordi det gør mig glad, og fordi jeg har langt mere overskud på den måde. Jeg er generelt blevet glad for min krop, og det var helt sikkert mit mål med det her. Jeg er dog stadig helt vild når jeg ser fremgang. 😉

Da jeg startede med træne brugte jeg meget tid med cardio, og nu da jeg har fået et godt program, styrketræner jeg meget mere af tiden. Faktisk har jeg kun én dag i ugen hvor det kun er cardio. Den maskine jeg så bruger mest til cadio, er så en crosstrainer og hvis du ikke lige går oppe i et center kan du faktisk have én stående hjemme ved dig. Det havde vi engang. Du kan finde dem på Saga Trim. Du kan også finde meget mere – både løbebånd, romaskiner, vægtudstyr og meget meget mere. Du kan finde hele deres udvalg her.

Udarbejdet i samarbejde med Sagatrim.dk

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E-BAY TIP: beautiful flowers