CRAVE or SAVE #5

GLIMMER SKO

glitter sko

Så kunne jeg endelig komme i sving. Det er fredag, vi har fri og jeg var selvfølgelig i byen i går. Den fik ikke for lidt, men jeg er heldigvis vågnet med kun meget svagt hovedpine, så det er slet ikke så slemt. Siden jul har jeg simpelthen har de værste tømmermænd hver evig eneste gang jeg har været i byen, men i dag har jeg vidst bare været heldig. Jeg har hvertflad både haft overskud til at tage på Burger King og tændt computeren. Sikke en produktiv dag. not. 😉

Jeg ville også bare lige tjekke ind, og vise jer disse alt for lækre sko fra Bilka! Min søster kom hjem med dem for at par uger siden, og dem blev jeg simpelthen også nødt til at eje. Så jeg skyndte mig hen til Bilka, og købte dem for sølle 150 kr. Det må man da sige er et kup! Jeg ved ikke med jer, men jeg synes det er overdrevet fede. Ikke?

Husk min GIVEAWAY her

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRAVE or SAVE #5