BEAUTIFUL LACE

HVAD SIGER I TIL AT BLIVE STÆRKE SAMMEN?

Skærmbillede 2015-05-11 kl. 19.17.13

Se mere på min Instagram, @camillaov

Jeg er jo begyndt at træne en hel del, og min kost har jeg derfor også skulle ligge en lille smule om, men det har nu ikke blevet så meget anderledes. Jeg har altid haft en tendens til at se en smule buttet ud, men nu er jeg begyndt at træne så jeg ender med at blive glad for den bygningsform jeg har mig. Jeg er faktisk blevet rigtig glad for min krop nu, og at min træning er blevet mere seriøs har virkelig gjort en kæmpe forskel for min selvtillid. Jeg har dog fået at vide meget på det sidste, at der allerede er sket en hel del, og det er jo fantastisk i sig selv. Jeg er derfor også begyndt at tage proteinpulver, dette er dog vejet af i forhold til hvor meget protein jeg ellers har fået på dagen, og om hvad jeg skal træne den pågældende dag. Her kan I finde proteinpulver til kvinder. Jeg vil dog råde jer til, at læse om proteinpulver og undersøge om hvor meget eller hvor lidt I skal tage før I bevæger jer ud i det. Men get moving tøser! Det er så godt til os. 😉

Udarbejdet i samarbejde med Linuspro.dk

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTIFUL LACE