ASK ME ANYTHING

INSTAGRAM VOL. 22

Instagram 22

– Follow me on Instagram: @camillaov –

Det ved at være længe siden, at I sidst har fået en opdatetering på hvad der sker på min Instagram. Fordi det er så længe siden, kigger vi også nogle gamle billeder igennem. Billederne er bla. fra marts/ april måned, hvor vi lige havde en kort periode med forholdsvis godt vejr. Jeg kan se, at der både er bare tær og blomster, og det er da ikke noget vi kan prale af lige pt. Jeg håber hvertfald, at vejret bliver noget bedre i dag end det var igår. I går var hvertfald surt, og lysten til bare at ligge under dynen var virkelig stor!

Jeg ville også lige fortælle jer hvem den heldige vinder af et par valgfrie solbriller blev. Stort tillykke til Marie! Jeg har sendt dig en mail. Og husk, at til alle jer andre har I stadig vundet en rabatkupon på -30% til shoppen!

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASK ME ANYTHING