GET UP AND GET MOVING

MY STYLE NO. 248

outfit 225-151

Bloggen har været lidt stille de sidste par dage. Søndag brugte jeg på at sove længe, søge lejligheder/ kollegier til når jeg forhåbentligt kommer ind til sommer og var igen ude at spise. Jeg har spist ude 3 gange i denne weekend – hårdt for pungen, men det har sørme været hyggeligt! Igår brugte jeg 9 timers arbejde, og derefter stod den på træning. Det kan godt være, at det lige har været weekend, men min sofa var virkelig det eneste jeg gad igår aftes.

outfit 225-15Collager325

I dag er jeg på min pind igen, og jeg er så klar med en masse til jer. Jeg vil starte med, at vise jer dette fantastiske outfit som jeg havde på i fredags, da jeg bla. skulle til optiker og ordne andre små praktiske ting. Jeg er vild med mine nye toppe fra Vero Moda, men denne gang brugte jeg den lige på en lidt anden måde. Min skønne orange top har I set før, men jeg tror ikke, at det gør noget, at vise jer den igen. 😉 Vi blogges!

Collager327

VERO MODA top – H&M top – DR. DENIM jeans – BATA sko

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET UP AND GET MOVING