CHEAP STUFF #27 / STUDENT 3/3

PICK OF TODAY: Mango Suede Fringe 70S Festival Jacket

c980x664

Kan købes her

Jeg er blevet helt tosset med disse suede jakker, som jeg synes, at jeg ser på alle hjemmesider lige for tiden. Der er ingen tvivl om, at dette er stort – meget stort i modeverden, og jeg vil rigtig gerne eje en selv. Sagen er bare den, at det snart er sommer, og så er suede pænt varmt at gå rundt i. Jeg er vild med denne trend, og jeg håber virkelig at den kommer igen til næste år. Og hvis vi igen ser den til efteråret, så skal der klikkes sådan en jakke hjem, og den skal være med “fringe’s” – det er sprødt! Jeg drømmer bare videre, ikke? 😉

Husk min GIVEAWAY her

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEAP STUFF #27 / STUDENT 3/3