E-BAY TIP: lace top

STEAL HER STYLE: Kendall Jenner

Kendall Jenner er kun 19 år, men hun har en fantastisk stil. På den røde løber, er hun altid klassisk, elegant og utrolig smuk. Privat er hun mere laid back, men med en klassisk, enkel og ren stil. Hvis jeg mangler inspiration, så kigger jeg ofte efter nogle af hendes outfits, og normalt finder jeg altid på et eller andet som kan lade sig gøre med mit klædeskab!

__________________________________

kendall jenner style

Get the look

Hvis du bliver inspireret af Kendall, er du sikkert vild med cropped tops, loose fit bukser, culottes, lave boots, hvite sneakers, snøresandaler med høj hæl, skinny jeans, loose fit t-skjorter og toppe.
Jeg elsker dette enkle look som er perfekt til sommer og især for dage i sommerhuset. Flade sko er et must for mig i hverdagen, og et must, fordi de er nemme at få af så man kan dyppe tæerne i vandet.

c980x719

Bukser her / Top her / Blazer her / Sko her / Solbriller her

Køb mit tøj her.

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E-BAY TIP: lace top