DO YOU NEED GLASSES?

Style crush NO. 16 / Patricia Bright

IMG_25371-1024x682

Denne superstar “kender” jeg gennem Youtube, og i ny og næ kommer jeg også forbi hendes blog. Patricia Bright er skønhed- og mode blogger på Youtube hvor hun bla. kommer med inspiration, anmeldelser, looks og meget andet. Hun er bosat i dejlige London sammen med hendes mand, som man også får mulighed for at møde engang imellem på bloggen.

IMG_2546-1024x682IMG_2637-1024x682-2IMG_5237-1024x682

Hendes blog er fyldt med outfits, faktisk “kun” det – og når hendes Youtube- kanal er hendes faste forum så er det heller ikke så tit, at hendes blog bliver opdateret. Hun får da lagt lidt op engang imellem, og jeg er virkelig vild med hendes stil. Hun kører det meget sikkert, men farver er hun hvertfald ikke bange for. Og det er så super lækkert at kigge på. Selvom hendes stil er sikker, så er den også hammerende klassisk og lækker!

double-1024x682IMG_2044-682x1024

Hvis I har lyst til at følge hendes blog, så kan I finde den lige her.  Jeg er nu selv mest til hendes Youtube, men det er nok også fordi jeg synes, at hun er super inspirerende i hendes små film. Jeg har sat én af de mange ind i indlægget nedenfor, og det er én af hendes nyeste. Det er nemlig heller ikke kun på hendes blog I kan finde hendes outfits, men også på youtube. I kan finde masser af inspiration fra smukke Patricia Bright både på hendes kanal men også på hendes blog.

Alle billeder er lånt af Patriciabright.co.uk

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DO YOU NEED GLASSES?