MY STYLE NO. 249

BEAUTY AKADEMIET

Collager332

Billederne er lånt af Google – Collagen er lavet selv

Jeg har faktisk selv overvejet, at få lavet vipper hos en professionel, men jeg har ikke rigtig haft noget kendskab til de gode steder. Derfor har det længe kun været en tanke i mit hovede, men efter at have været inde på Beautyakademiet.dk overvejer jeg nu et andet alternativ, som jeg er sikker på, at jeg vil gladere for på sigt.

Lange naturlige vipper og smukke markerede bryn, dominerer skønhedstendenserne lige nu. Men er du ikke født med naturlige, lange vipper og kraftige bryn, er der hjælp at hente, for med LASHFOOD får du en kur, der på helt naturlig vis styrker bryn og vipper på 4-6 uger.” – læs mere om Lashfood her. Bare af at have været inde på Beautyakademiet.dk er jeg total hooked på denne idé, og hvor ville det bare været skønt, at have vipper som bare var lidt længere. Har alle kvinder det ikke lidt sådan? 🙂
Men det er ikke det eneste du kan få lavet eller køb via. Beautyakademiet.dk – nej, du kan købe mineral make-up, hjælp til hudpleje og meget mere. Det ligger jo i ordet: Et Beauty Akademi!

Husk! Netop nu kører Beautyakademiet en konkurrence om LASHFOODs produkter på Facebook her – vinderen bliver fundet den 5 juni! 🙂

Udarbejdet i samarbejde med Beautyakademiet.dk

Køb mit tøj her.

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 249