DE SMUKKESTE SANDALER TIL DIG

CHEAP STUFF #34

cheap stuff 34

1. Halskæde / 2. Coat / 3. Bogmærke / 4. iPhone cover / 5. BH / 6. BH / 7. Vest / 8. Loafers / 9. Shorts

HUSK at du kan vinde 1000 kr til Nelly her

Så blev det endelig weekend, og hvor har den bare været tiltrængt. Jeg har haft en lang uge med mange timer på job, for lidt søvn, for lidt træning og så har jeg bare igang med en masse projekter for tiden. Jeg var i Århus i onsdags for at holde et møde, men jeg røber ikke helt endnu om hvad det handler om. Jeg tog afsted efter arbejde, og var sent hjemme – så har sådan set bare været smadret resten af ugen pga. det. Jeg sov alt for længe i morges, men heldigvis har jeg ikke haft nogle planer idag. Jeg har kun skulle træne ben, og igennem hele træningen havde jeg super god kontakt til baller og lår – klasse træning!

Resten af dagen bliver brugt på oprydning, bloggen og måske skal der lige ses et enkelt afsnit af “Orange is the new black”. Og når ja, så shopper jeg lidt på E-bay. Indtil videre har jeg klikket 2 halskæder hjem (nr. 1 på collagen), men jeg er helt vild med nr. 2 og 7 på collagen også, så de bliver også overvejet lidt. 😉

Køb mit tøj her

Husk at følge med inde på Facebook her, hvis I mangler inspiration.

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE SMUKKESTE SANDALER TIL DIG