Style crush NO. 17 / Christina Dueholm

ER DU KLAR TIL AT BLIVE STUDENT?

DSC_0059

Din klasse fortjener efter to eller tre hårde år, at blive fejret med manér! Dette vil vi gøre alt for at sikre. Vi er vilde med at gå AMOK, og vi har selv været der (for nogle år siden, selvfølgelig). Vi ønsker at jeres dag skal blive en oplevelse for livet. Man skulle ikke tro det – men vi ønsker faktisk at I skal gå AMOK i vores top-tunede vogne.

Sidste år blev jeg student, og hvor var det bare den fedeste tid nogensinde! Jeg ville ønske, at jeg skulle igennem sådan en uge igen, men min lever er nok meget glad for, at jeg ikke skal. Vi havde den fedeste tid! Nu er det måske snart din tur, og nu skal du bare høre.
Ved Amok.as kan du bestille de fedeste lastbiler, og meget meget mere. Du kan bla. finde det fedeste udstyr til din lastbil, og her kan du se hvad du godt kunne tænke dig i jeres lastbil. I kan fx få øl-bong, stripperstang, anlæg og meget mere. De har 4 forskellige lastbiler, og dem kan du valgfrit vælge mellem – det skal lige siges, at de allesammen er forskellige. I kan læse meget mere om Amok.as her.

Rigtig god studentertid til jer – bare det var mig!

Udarbejdet i samarbejde med Amok.as

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Style crush NO. 17 / Christina Dueholm