CHEAP STUFF #34

LAD OS SNAKKE OM DE JAKKER / del 2

Kan I huske dette indlæg? Jeg har endelig fået sammensat andet indlæg af disse til jer. Jeg skulle jo lige have samlet alle billederne først. Jeg er jo så besat af jakker, at det næsten er helt forfærdeligt. Men jeg elsker dem jo, og det vil aldrig forandre sig. aldrig.. Det er måske okay, ikke?

Collager116

– The black trench coat –

Jeg købte denne alt for lækre H&M trench coat i marts. Jeg havde faktisk ikke en sort trench coat hvilket jeg synes var en smule underligt. Derfor havde jeg faktisk været på jagt efter en sort lækker sag, men synes bare ikke, at der var nogle som sagde mig noget. Men den her er jo perfekt. Den har de fineste detaljer, men den er jo stadig så klassisk som en almindelig trench coat. Find dette look her.

_________________________

Collager285-2

The blue trench coat

Denne lækre sag er fra ASOS, og I kan faktisk finde den her. Desværre er den udsolgt pt, men jeg håber da at den kommer op igen. Jeg er vild med farven, og længen er næsten endnu mere faktastisk. Det er en lang duster coat, men det er også den eneste jeg har. Jeg tror nu også, at mit næste (jakke-)køb skal være sådan en lang coat. De er altså lækre! Synes I ikke? Find hele dette outfit her.

_________________________

outfit-5-juni-20152

The blue cowboy jacket

Denne smukke cowboy jakke fra Minimum er ca. 2 år gammel, men den er stadig en af mine yngling items i hele mit klædeskab. Jeg er ikke så vild med de almindelige cowboy jakker, men den her er oversize og den er fyldt med perler. De giver altså lidt noget andet, og jeg er vild det! Se hele dette look her.

_________________________

DSC_0008-4

The light trench coat

Denne jakke er også en af mine ynglings, og den er købt for ca 1 år siden i H&M. Jeg tror at en del af jer har set denne jakke før i H&M, eller på andre blogs. Den var hvertfald super populær i blogland sidste år, og det kan man sådan set godt forstå. I kan se dette outfit her.

_________________________

DSC_0004-3

The grey fake fur

Denne grå pels er 2-3 år gammel. Den er fra Envii og købt for ca. 250 kr til noget udsalg. Jeg havde den sorte i forvejen som jeg fortalte om i forrige indlæg, men da jeg så denne grå jakke, kunne jeg ikke holde fingerne fra den. Jeg er bla. vild med længden af jakken. Se dette outfit her.

_________________________

HUSK at deltage i min giveaway om 1000 kr til Nelly.com her.

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEAP STUFF #34