FERIE, HER KOMMER JEG

LOWCARB PEANUTBUTTER COOKIES

Collager356

Jeg har haft lyst til cookies hele dagen, og da jeg kom hjem besluttede jeg mig for, at de skulle bages. Jeg har haft en par travle dage i denne uge, så derfor har bloggen også været ret stille. Det er heldigvis snart weekend, og planer har jeg ikke så mange af, så det står nok på lidt hygge med bloggen, mails som skal besvares og andre små gøremål.

I dag står den også på bloggen og dertil har jeg også spist lidt for mange cookies, men det er ikke helt skidt når det blot er disse lækre lowcarb cookies. Jeg tænkte at jeg lige ville dele opskriften med jer. De er virkelig fantastiske!

____________________________

LOWCARB PEANUTBUTTER COOKIESCollager355

– Verdens. Bedste. Proteincookies –

Ingredienser til ca. 10 stk.

100g Bodylab Zero
30g smør
25g peanutbutter
20g havregryn
20g Bodylab Whey 100 proteinpulver med chokolade
15g mandelmel
15g FiberFin
1/2 salt
Bagepulver
1 æg
10g hakket chokolade

Fremgangsmåde

Smelt Bodylab Zero, smør og peanutbutter til en karamelmasse i en gryde (pas på det ikke brænder på).

Rør havregryn i gryden.

Bland proteinpulver, mandelmel, FiberFin, salt og bagepulver i en skål for sig selv og rør ægget i.

Tilsæt karamelmassen og rør grundigt sammen.

Vend til slut chokoladen i.

Del dejen i 10 lige store potioner, form den til kugler og tryk dem til flade cookies.

Bag kagerne ved 180 grader på en bageplade med bagepapir i 8-10 minutter, til de er gyldne.

Lad dem købe helt af – de opnår deres sprødhed i afkølet tilstand.

Collager353

HUSK at deltage i min giveaway om 1000 kr til Nelly.com her.

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FERIE, HER KOMMER JEG