ER DU KLAR TIL AT BLIVE STUDENT?

Stjæl bloggerens stil: STONEMUSE

stjæl bloggerens stil- stonemuse

1. Luxbylemon jacket her / 2. Zara crop t-Shirt her / 3. Hulaia boots via. Sarenza / 4. ASOS jeans her

Michelle aka. Stonemuse har den fineste simple stil. Den er rå, men alle hendes outfits er fyldt med bacisitems, så vi alle nemt kan kopiere hendes looks. Jeg vil i en ny serie her på bloggen forsøge at stjæle forskellige bloggers stil, så den kan blive jeres. Vi starter med Michelle, som jeg faktisk aldrig har nævnt før, ikke engang i denne kategori.

Jeg har valgt at starte med dette look som Michelle så fint (faktisk perfekt) gennemfører fra top til tå. Jeg er vild med hendes mørke stil, men det er måske ikke lige det I kigger mest efter lige nu. Hvertfald ikke idag med sådan et lækker vejr. Jeg synes hvertfald bare at det var så fint, og dette kan I sagtens bruge som inspiration til når vejret igen ikke er så fint. Det danske sommervejr er ikke altid det kan man stole på. 😉

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DU KLAR TIL AT BLIVE STUDENT?