DE MEST PERFEKTE BILLIGE SKO!

Style crush NO. 17 / Christina Dueholm

modeblog@2x

Jeg tror, at der er en del af jer som allerede kender til skønne Christina Dueholm. Hendes blog har jeg fulgt i et par år nu, og det undre mig lidt at jeg først at nået til at vise hende frem nu. Christina har bloggen Passionsforfashion.dk, hvor hun skriver om mode, beauty, rejser, et strejf af interiør og hendes hverdag. Hun er fuldtids blogger og deltids husmodel hos Day Birger et Mikkelsen, designer og stylist.

kimono-dress@2xtøj-til-bryllup-gæst@2xmodeblog-passionsforfashion@2x

Chritina’s stil er generelt meget afslappet og rolig – minimalistisk, men ikke nok til at ordet “minimalistisk” kan betegne hendes stil som et overordnet ord. Hun er ikke bange for at skille sig ud – med sko, tasker, smykker eller tøj. Hun er vild med mærkevarer, og hvis man fx selv går og drømmer lidt om smukke Chanel tasker osv, så er Christina’s blog hvertfald en som man skal følge. Men hun finder også lækre sager fra ASOS, H&M og Nelly så vi andre kan følge med. De smukke tasker er bare et plus. 😉

Jeg skrev jo ovenfor at hun er stylist, og hun har netop opstartet sit eget tøjmærke med hendes veninde Marie- Louise. Âme Copenhagen hedder det, og hold nu ferie hvor er det bare nogle lækre styles de har fået skabt sammen. I kan tjekke deres hjemmeside ud her.
Nedenfor har jeg også lige linket til en lille video, hvis I kunne tænke jer at følge Christina en hel dag.

Alle billeder er lånt af Passionsforfashion.dk

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE MEST PERFEKTE BILLIGE SKO!