Jeg er verdens lykkeligste pige, men jeg mangler en bolig i Esbjerg

ÅRETS FARVER: støvet lilla

Jeg starter igen i dag en ny serie, men denne gang har serien en ende. Måske skal jeg lige forklare mig først, fordi det lyder som om den hurtigt skal overstås. Men det skal den ikke, slet ikke! Jeg vil forsøge, at give mit bud på hvilke farver man skal holde øje med her til sommer/ efterår, og der er jeg kommet ned på i alt 7 farver som simpelthen er et must, at have i sit klædeskab. Vi starter med den støvet lilla, som er perfekt til dig om er vild med de pastelle farver og denim. Den støvet lilla minder meget om en pastel lilla, og så er farven super cool til et denim item.

________________________

STØVET LILLA COLAGE

Workin’ them outfits –

c980x690

Coat her / Jumper her / Nederdel her / Hæle her

Det er ingen hemmelighed, at jeg er helt vild med street style, fordi jeg ser det værende super inspirende. Jeg er vild med ovenstående sammensætning! Når hun har valgt en coat i farven støvet lilla, så kan man nemmere komme afsted med at sætte lilla og blå sammen. Helt ærligt, så er jeg vild med dette look – men jeg vil nok aldrig selv kaste mig ud i ovenstående look. Men jeg vil ikke love at jeg ikke kunne finde på at bestille noget hjem i denne smukke farve, og derfor har jeg fundet 12 lækre sager som kan blive dine, hvis du blot klikker dem hjem. 😉

støvet lilla

1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her / 9 her / 10 her / 11 her / 12 her

::::::::::::::::::::::::::::::

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er verdens lykkeligste pige, men jeg mangler en bolig i Esbjerg