NOT FAR AWAY FROM MY HOUSE

BURDE VI IKKE SNAKKE OM BRYSTER?

Collager389

“Beauty start from the inside, and shines on the outside”

Så kom dagen hvor jeg endelig fortæller jer hvad der sker. I husker måske, at jeg for et par uger siden fortalte jer, at jeg havde været til et møde i Århus? Ja – det var så bare lige en forundersøgelse hos Nygart Privathospital. Jeg skal have lavet en brystforstørrende operation, og jeg glæder mig så pisse meget. Jeg er udemærket klar over at der er MANGE som ikke bryder sig om denne idé, men seriøst – det er mit valg, og så må folk komme videre. Det er min krop, og valget er mit. 😉

Jeg har intet problem med at snakke om dette emne, faktisk vil jeg gerne snakke en hel del om bryster hvis jeg blot fik lov, men sandheden er at folk er lidt sippet nogengange. Jeg har tænkt på denne operation i flere år, faktisk også dengang jeg havde kæreste på, hvilket vil sige 2-3 år siden. Jeg har altid været nogenlunde tilfreds med hele min krop, dog har mine bryster aldrig fået del i denne glæde. Generelt har jeg den holdning at man er perfekt som man er. Alle er smukke, og alle har sine fejl (Og er disse fejl ikke næsten det smukkeste ved menneskekroppen?) – men hvis der er noget man bare ikke er glad for (ligefrem ked af) så er det da bare med at få det fikset. Livet er for kort til at være ked af noget man kan fikse. Jeg kan træne mig til flotte arme, en flad mave og en rund numse, men brysterne skal have lidt hjælp.
Faktisk har mine bryster været med til at jeg i langtid ikke har følt mig specielt kvindelig, jovist jeg har former, en talje og en rund (og stor numse) – men hvad med brysterne? Jeg har fået mange forskellige kommentar på dette valg, men jeg må nu sige at det her er det helt rigtige for mig. Flere har sagt at det ligefrem stråler ud af mig. Jeg har intet problem med at andre har det lidt stramt med kosmetiske operationer – tag min søster som eksempel. Katrine har det ret svært med mit valg og er ligefrem kæmpe modstander, men det dejlige er jo, at hun stadig støtter mig. Og hurra for det. Jeg gør det heldigvis for mig selv. Det er det vigtigeste, og den eneste gode grund til at gøre det.

Hurra for skønhed – både naturligt og med lidt hjælp.

Lidt info tilsidst (bare lige til de nysgerrige) 😉 :
Jeg skal opereres i august hos Nygart Privathospital af fantastiske Thomas som jeg virkelig føler, at jeg er i trygge hænder hos. Hele forundersøgelsen gik i trygge omgivelser, og med en kirurg som virker utrolig professionel og kompetent.

I kan læse meget mere her, eller vente til næste indlæg hvor jeg nok skal komme med lidt flere facts. Har I evt nogle spm. så spørg bare løs. 🙂

________________________________

HUSK at deltage i min giveaway om 1000 kr til Nelly.com her.

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

14 kommentarer

 • Anne- Louise

  Hvor er det bare rigtigt!
  Alle er smukke, men det dur heller ikke at gå rundt at være ked af det. Jeg glæder mig til at følge med!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Nej, det er nemlig det! Tusinde tak for din kommentar Anne- Louise! Det varmer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare spændende! Jeg er kæmpe fortaler for at man står ved hvem man er – og det gør du! Det er nemlig fuldstændig rigtigt at andre folk ikke skal fortælle dig hvad du skal gøre. Det er da dit eget valg hvad du kunne tænke dig at gøre. Jeg synes det er vildt spændende og ønsker dig alt held og lykke <3

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak Cacilie! Tak for din kommentar. <3
   Men det er vi jo enige i så – det er da dejligt!

   God søndag. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Ja, plastikkirug er et noget omdiskuteret emne, men jeg er helt enig med dig!
  Held og lykke med din BFO 🙂 Jeg skal selv have lavet BFO hos Nygart lige om lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja, det er det! Helt vildt!

   Held og lykke med din BFO Liv! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Thomas har også opereret mig og du er i så gode hænder med ham,han er virkelig dygtig. held og lykke med bfo

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Hej Tanja! Det er jeg glad for at høre! Det er også den opfattelse jeg har! 🙂

   Tusinde tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor skønt at du er så åben omkring det. Selv fik jeg lavet samme omgang for et par år siden, og det er de bedste penge jeg har givet ud – har på intet tidspunkt fortrudt det! Det er så meget det værd, at man kan kigge på sig selv og tænke “damn” bagefter i stedet for “øv” 😉 haha. Held og lykke med det! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Hvor er det dejligt at høre! J
   eg tror også det er de bedste penge jeg nogensinde (næsten) kommer til at give ud.
   Jeg glæder mig også meget til at kunne sige “damn”. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Schou

  Hej Camilla.
  Rigtig flot indlæg. Jeg har det på samme måde som dig og derfor har jeg også valgt at få lavet en BFO. Jeg skal til forundersøgelse på onsdag ved Nygart, hvilket jeg glæder mig meget til. Jeg skriver for at høre om, hvor lang tid der gik fra du var til forundersøgelse til du blev opereret?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Hej Maja, jeg undskylder det sene svar, men pga. flytning har jeg ikke haft noget internet. 🙂
   Tusinde tak! Hvor er det dejligt at høre.
   Der gik lidt over en måned for mig, men det var faktisk kun fordi august passede bedre.
   Jeg var så klar på at få min BFO efter min forundrsøgelse, men jeg er nu også glad for, at jeg havde lidt tid til at tænke over det. 🙂

   Håber det var svar nok 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Camilla.
  Dit indlæg om Nygart er super betryggende. Jeg står selv og skal igennem BFO, forhåbentlig snart. Jeg skal til forundersøgelse i næste uge og jeg glæder mig helt vildt.
  Hvor lang tid gik der fra forundersøgelsen til selve operationsdagen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOT FAR AWAY FROM MY HOUSE