PICK OF TODAY: Vest In Crepe With Fringe Back

E-BAY TIP: Bohemian kimono

E-bay kimono Collager408

The most beautiful kimono

God formiddag I skønne damer. Jeg håber, at I er ved at komme godt igennem denne skønne uge, og at I ikke biver slået alt for meget ud af dette dårlige sommervejr. For mit vedkommenede, er der ikke meget som kan slå mig ud i denne uge. Jeg var ude at spise igår med min fantastiske veninde, og derefter var vi i biffen. Det var super hyggeligt, og det er blevet et fast ritual at tage i biffen sammen når der kommer en god film. Ps. Ted 2 er alt for sjov og kan virkelig anbefales! Idag har jeg fri, og den skal bruges på brunch sammen med mine skønne forældre og søster. De har fri hele ugen, og de var så søde at ville forkæle os lidt selvom vi lige har været afsted på ferie i 2 uger. Ellers skal dagen blot bruges på træning og bloggen, men imorgen går det hele løs. Som mange af jer allerede godt ved, så vil jeg jo rigtig gerne begynde at læse til septemper, og det får jeg svar på imorgen. Kryds gerne jeres fingre for mig. Jeg vil så gerne ind!!!!! (!!!!)

Nu skal det hele ikke handle om min uge, men om min alt for smukke kimono som jeg fik hjem imens jeg har været på ferie. Den kan købes lige her til ca. 60 kr. Den er så smuk – dog en smule kort og lille i str. Som altid – bestil jeres ting én størrelse større når I handler på E-bay. Det har jeg også gjort med denne, og I skal selvfølgelig nok få den set på. Den er så smuk.

_______________________

Køb mit tøj her

Husk at følge med inde på Facebook her, hvis I mangler inspiration.

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

4 kommentarer

 • Wow den er smuk den kimono – jeg burde virkelig prøve at shoppe på ebay, jeg føler jeg går glip af meget ved ikke at gøre det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Den er helt fantastisk! 🙂

   Du går hvertfald glip af billige og lækre sager. Jeg har lavet en guide hvis det skulle være noget?
   Søg på “E-bay guide” i min menu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er godt nok fin! 😀
  sikke et lækkert køb

  xoxo Emma
  http://byekk.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Den er så smuk, og helt sikkert pengene værd! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICK OF TODAY: Vest In Crepe With Fringe Back