E-BAY TIP: Bohemian kimono

I’M IN LOVE WITH A BOY

CHANEL BOY Chanel Boy2 Collager409

One of the most gorgeous bag’s in the world

Jeg døde en smule, da jeg holdte denne taske i hænderne for første gang for ca. 2 uger siden. Jeg må dog skuffe jer, den er ikke ægte – men den ligner og følelses som en ægte Chanel “Boy” og det var nok til at få mig op at køre. Selv det indeni har samme design som en ægte Boy.
Jeg har længe, virkelig længe været forelsket i denne smukke skabning som Chanel har lavet, og da jeg var i Tyrkiet fandt vi mange butikker som solgte alt for skønne tasker. Jeg havde kigget i en del butikker, men for en kopi vil jeg selv ikke betale 2000 kr for en taske. Men vi fandt tilsidst en butik som havde disse lækre tasker til billigere penge og af samme gode kvalitet. Han fik senere navnet “taskepusher” – forklaring: 3 personer (mig, min søster og min mor) har i alt købt 7 tasker/ punge af ham på 2 uger.

Men denne smukke sag er lavet af læder, en god kæde og ligeså smukke detaljer som en ægte Boy som ellers koster 24.000 kr. Og hold nu godt fast, den kostede mig kun 120 lira som er omkring 300 danske kroner. De penge er seriøst godt givet ud! Og jeg har købt en mere – et lille tip: Celiné.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E-BAY TIP: Bohemian kimono