I'M IN LOVE WITH A BOY

Jeg er verdens lykkeligste pige, men jeg mangler en bolig i Esbjerg

Collager393

Jeg er verdens lykkeligste tøs

JAAAAA! Jeg er kommet ind på min drømmeuddannelse med studiestart pr. 1 september 2015. Jeg skal studere i Esbjerg på UC Syddanmark, og jeg kan slet ikke vente. Slet ikke. Jeg er simpelthen så lykkelig, og jeg er også ufattelig lettet – så lettet at jeg græd i morges da jeg åbnede mailen. Jeg har elsket at tage et sabbatår, og jeg har lært mere om mig selv og andre end jeg nogensinde har turde at håbe på. Men sagen er den, at jeg er så klar på at tage den uddannelse som er jeg sikker på er perfekt til mig, og nu er det blevet til virkelighed. For fanden hvor er det dejligt!

Men da jeg bor i Kolding vil jeg gerne flytte til Esbjerg gerne inden eller lige efter studiestart. Derfor:

 Jeg søger en 1-/ 2 vær. lejlighed i Esbjerg C eller Ø (dog ikke for langt ude).
Overtagelse gerne omkring september, men et andet tidspunkt skal ikke holde jer tilbage!!
Jeg påbegynder sygeplejerskeuddannelsen pr. 1 september 2015 ved UC Syddanmark, og jeg søger derfor en bolig til en rimelig pris.
Jeg har ingen husdyr og ryger heller ikke.
Hvis I skulle kender nogen, som har en bolig som passer til min søgning, så kontakt mig gerne på min mail: camillaoverby@live.dk! Tusinde tak! 

Ps. I må MEGET gerne dele opslaget på jeres Facebook! 

I er verdens bedste læsere! <3

_____________________

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M IN LOVE WITH A BOY