SALE AT BRUUN.BRUUN

JORDBÆRKOLDSKÅL DER HOLDER

Jordbærkoldskål

Vi har vel alle noget som bare giver os associationer om ens barndom, og det gør jordbærkoldskål for mig. Vi fik det altid om sommeren, og det var noget af det bedste mine forældre kunne forkæle os med. Min mor og søster lavede det forleden, og det var lige så godt som jeg husker det. Det er ikke sidste gang det skal ske i denne sommer, og jeg kan varmt anbefale denne lækre koldskål.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ingredienser

300g frosne jordbær
4spsk sukker
10dl kærnemælk
1dl piskefløde

Fremgangsmåde

Kom jordbær, sukker, 1/3 del af kærnemælken i blender og findel.

Husk at smage til, fordi de frosne jordbær kan være syrlige. Evt. brug mere sukker eller sødmiddel.

Bland det med resten af kærnemælken og piskefløden i serveringsskålen.

Serveres med kammerjunker

________________________________

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALE AT BRUUN.BRUUN