CHEAP STUFF #36

TRÆNGER DU OGSÅ TIL NOGET NYT?

Downloads

I har set dette smukke sengetøj før, men det er ved at være en smule slidt, og jeg leder derfor efter noget nyt. Dog er jeg lidt usikker på hvad det er jeg leder efter. Jeg ved at det skal være klassisk, og jeg er stadig så smask forelsket i dette sæt, så jeg har lyst til at købe endnu et sæt af dette – men er det ikke lidt kedeligt?

Jeg har også i overvejet om jeg burde skifte både sengetøj, puder og dyner – det kunne det måske godt trænge til, og nu når jeg alligvel (forhåbenligt) snart skal flytte kunne det være lækkert med en udskiftning. Jeg har været inde på DyneFabrikken.dk for at se hele deres udvalg igennem, og jeg må indrømme at de har nogle rimelig priser, så det ville ikke være helt dumt at lave den udskiftning fra dem. Se her for hele udvalg. Men jeg tror dog at jeg venter lidt med at skifte alt ud – tror jeg starter med sengetøjet, men det er da noget af et arbejde i sig selv. Der er godt nok mange fine muligheder. Synes I ikke også?

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Udarbejdet i samarbejde med Dynefabrikken.dk

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEAP STUFF #36