E-BAY TIP: ripped jeans

ÅRETS FARVER: grøn

Endelig (!!!) har jeg fået internet igen. Hvor er det skønt! Jeg havde helt glemt hvor afhængig man er. haha. Jeg har jo brugt hele weekenden på at flytte, og igår var alt på plads i min nye lejlighed, dog har jeg haft lidt problemer med nettet, men det var heldigvis noget min far kunne klarer. Jeg er jo flyttet til Esbjerg, da jeg imorgen starter på uddannelse, og jeg glæder mig sindsygt meget – faktisk mest til at skulle læse igen. Jeg låner en 72 kvm møbleret lejlighed af nogle venner, så jeg lever lidt i luksus, dog ligger den et stykke væk fra byen. Det er dog det mindste problem – skal bare være glad for, at jeg har en base. Jeg skal selvfølgelig nok dele nogle billeder af lejligheden med jer, og fortælle jer mere om denne ændring i mit liv. Indtil da ville jeg lige hurtigt sikre mig, at I ikke havde glemt mig, og så ville jeg lige dele 4. del af “Årets farver”. Værsgo.

Jeg elsker grøn, og i år ser vi rigtig meget til denne lækre farve. Dog er det ikke kun den mørke grønne farve vi kommer til at se meget af, men også den lækre sarte grønne, og endda panggrøn. Derfor har jeg valgt, at sætte de grønne farver sammen i ét indlæg. Jeg har altid været mere til de mørke farver, men jeg vil nu rigtig gerne eksperimentere med de andre nuancer i grøn, dog kan det være lidt svært, da man stadig ser mest af den mørke-/ miligrønne farve. Jeg har dog forsøgt mig frem, og fortæl mig gerne hvad I synes om denne farve/ farver.

Husk at I kan læse de andre “Årets farver” her, her og her.

_____________________

grøn

– Workin’ them outfits –

c980x732

T-shrit her / Nederdel her / Taske her / Støvler her / Hat her

Jeg er selv helt vild med looket ovenfor – en af grundene er nok, at personen her seriøst killer den grønne farve, men uden at det er den farve som fylder det hele. Det er et ret dressed-down look, og det kan personer som jeg godt lide. Især når det handler om andre farver end dem man er vant til og igen; især når tonen er en helt anden.

Jeg har forsøgt, at finde 12 lækre grønne og forskellige sager. Det er en god blandning mellem den mørkegrønne, og den som er en smule lysere. Jeg er selv mest til den mørke, og tror desværre, at jeg er fundet lidt flere styles i den ene farve end den anden. Kan I gætte hvilke? haha.

købe det grønne

1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her / 9 her / 10 her / 11 her / 12 her

_______________________

Find min stylist- profil for hvisk her.

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E-BAY TIP: ripped jeans