Style crush NO. 18 / Fanny Lyckman

CHEAP STUFF #39

cheap stuff 39

1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her / 9 her / 10 her / 11 her / 12 her

_________________________

Så blev det mandag igen, og for mange af jer betyder det, at weekenden er slut, og at I nu skal i skole eller på arbejde igen. Jeg tager dog lige nogle dage mere, faktisk mere en uge – men så skal jeg også igang, og jeg glæder mig helt sindsygt meget! Jeg er ved, at blive rastløs af bare, at være herhjemme, men nu er der ikke så længe igen, og jeg er i den grad også begyndt at pakke nogle af mine sager ned. Det er ret svært at finde ud af hvad jeg skal tage med, da jeg kun lige skal låne denne lejlighed i 1- 2 måneder. Men mit tøj, den del er sikker. Det skal med.

Og måske et par nye E-bay køb? Jeg har fundet 12 sprøde sager, og de ville alle passe perfekt ind i mit klædeskab. Især den lækre sweater (nr. 4). Den er så fin <3

____________________

Køb mit tøj her

Husk at følge med inde på Facebook her, hvis I mangler inspiration.

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Style crush NO. 18 / Fanny Lyckman