MINE TANKER 3 UGER EFTER MIN BFO

CRAVE or SAVE #7

c980x751

CRAVE: Top her / Shorts her / Støvler her / Læbestift her                  SAVE: Top her / Shorts her / Støvler her / Læbestift her

Jeg gennemgik lige min blog den anden dag, og der kunne jeg se, at det er ved at være nogle måneder siden, at I sidst har fået et “Crave or save”- indlæg. Det er lidt ærgerligt, når jeg har fornemmelsen af, at I er ret vilde med dem. Derfor blev der i morges lige bikset et sammen til jer, da jeg ventede på, at blive hentet af Maria, så vi kunne komme i Ikea. Dog fik hun lige at par timer mere på arbejdet.
Godt nok er vejret ikke helt til dette sæt idag, men tøjet her er dejlig praktisk, så man kunne sagtens iklæde sig dette look når man fx skal ud at shoppe eller i skole. Jeg har dog taget shorts idag, men med en langærmet skjorte. Jeg er helt vild med de lækre støvler fra Acne i “crave”- boksen, men jeg ville nu hellere iklæde mig de lækre shorts i “save”- boksen. Hvad med jer?

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Find min stylist- profil for hvisk her.

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE TANKER 3 UGER EFTER MIN BFO