CRAVE or SAVE #7

DENIM ON SALE

 

denim for sale

DENIM ON SALE

Tidligere idag poppede der en mail ind på min indbox, og jeg kunne ikke lade være med at kigge hele ASOS’ udsalg igennem når det handlede om denim. Hvor er der bare mange skønne sager herimellem. Jeg har fundet 12 sager som jeg virkelig har lyst til, at klikke hjem. Jeg er især vild med nr. 4 og 6 – især nr. 6, total cool og super anderledes denimjakke. Mine penge skal ikke bruges på mere tøj lige nu, men det ændre stadig ikke på, at jeg virkelig har lyst. Jeg må hvertfald godt drømme.

Og hey, tak for al den dejlige respons på dette indlæg. I er bare de bedste. Tak <3

1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her / 9 her / 10 her / 11 her / 12 her

_____________________

Find min stylist- profil for hvisk her.

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRAVE or SAVE #7