DENIM ON SALE

E-BAY TIP: ripped jeans

E-bay jeans Collager465

Køb dem her

_____________________

Jeg bestilte for et par uger siden disse alt for lækre ripped jeans hjem fra E-bay. Jeg har et gammelt par fra Gina Tricot, men jeg følte lidt, at jeg godt kunne bruge et par nye. Jeg har aldrig købt bukser gennem E-bay, og da min røv er bredere end mine hofter, så var jeg lidt i tvivl om hvilken str. jeg skulle vælge. Jeg valgte dog en strørrelse større end det jeg normalt bruger. Da jeg fik dem hjem kunne jeg godt passe dem, men synes stadig, at de var lige tætte nok – men de udvider sig, og nu er de bare perfekte. Hvor er det lækkert!  Det er hvertfald ikke sidste gang jeg køber jeans gennem E-bay. Slet ikke. Se lige for fine de er <3

_____________________

Køb mit tøj her

Husk at følge med inde på Facebook her, hvis I mangler inspiration.

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIM ON SALE