NEW IN: Brown suede shoes

LÆKRE OG NEMME FORÅRSRULLER

Forårsruller med oksekød og grønt1

– A healthy alternative to junk food

Jeg lavede igår aftes disse alt for lækre forårsruller, men det er nu ikke første gang jeg har prøvet dette. Første gang var det egentlig mening, at I skulle have en opskrift, men de blev simpelthen så grimme, så det ville jeg ikke vise jer. Dog har de smagt fantastisk begge gange. Dette er lavet uden opskrift, og det er derfor meget en vurderingssag om hvor meget kød og grønt I vil bruge.

Ingredienser (til 1 pakke filodej): 

  • 1 pakke filodej (0,2 % fedt)
  • 600g oksekød
  • Gulerødder
  • Rødpeber
  • Hvidkål
  • Forårsløg
  • 1 løg
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde: 

Du skal starte med at brune dit kød i en gryde, og mens kødet er ved at blive brunet, skal du snitte alle dine grønsager i små stykker. Brug evt her en stavblender, hvis du ligesom jeg, hader at skære grønsagerne ud. Det virkede super godt, og størrelserne på grønsagerne bliver perfekte. Når dit kød er brunet skal du blande dine snittede gulerødder, rødpeber, hvidkål, forårsløg og løg i kødet. Dog skal det kun lige blandes sammen, og derefter af varmen. Husk at smage til med salt og peber.

Når din kødblanding er klar skal du til at lave dine forårsruller af filodejet. Dette er noget af en prøvelse, og selvom jeg har lavet forårsruller én gang før, så lykkes det mig kun at lave ca. 2 forårruller som var runde, pæne og i den rigtige størrelse. Men de smager meget bedre end de ser ud, så jeg er temmelig tilfreds!

Dine forårsruller skal nu i ovnen, dog skal du lige huske at pensle dem med et æg. Du kan både se og smage forskel hvis du glemmer dette. De skal bages på 200 grader i ca. 20 minutter. Imens de bagte, kogte jeg ris, og da risene var færdig blandede jeg forårsløg, gulerødder og rødpeber i risen. Denne ret er perfekt til ris, lidt brød – og soya til rullen, selvfølgelig.

Velbekomme!

______________________

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: Brown suede shoes