CHEAP STUFF #37

Mine bryster vejer lidt mere nu

a734c853c9

Billedet er lånt på google. 

Nu er der gået ca. 4 dage siden jeg blev opereret, og hold nu ferie hvor har det taget lidt tid for mig om at komme mig, bare lidt. Jeg har stadig ondt i mine bryster (Thank God for smertestillende!), men jeg er simpelthen så glad! SÅ glad. Jeg tænkte, at jeg ville fortælle jer lidt om mit forløb indtil nu, da der er en del af jer som har spurgt indtil det med at få en BFO. Og det vil jeg selvfølgelig gerne. Hvis I ikke har læst forrige indlæg, så kan det gøres her.

Jeg blev opereret i mandags (d. 3 august 2015) hvor jeg fik 425 ml HP ind i hvert bryst. Inden min operation skulle jeg snakke med min sygeplejerske, min kirurg og min narkoselæge. Først og fremmest vil jeg lige sige, at de er nogen af de sødeste mennesker jeg nogensinde har mødt. Jeg følte mig så tryg igennem hele forløbet, og jeg vil give de størreste og varmeste anbefalinger til Nygart!
Min sygeplejerske hed Anne Sofie, og det var også hende som tog imod mig på hospitalet. Jeg skulle også starte med at snakke med hende, for at dobbeltjekke om jeg var sund og rask, dog var dette allerede gjort ved min forundersøgelse, men hos Nygart er de så grundige, at det hele bliver tjekket op til flere gange. Anne Sofie var også hendes som tog sig af mig efter operationen, og hun tjekkede om man var tilpas fra top til tå. Altså så godt som man nu kan have det efter en operation.
Derefter skulle jeg ind til Thomas, som var min kirurg hvor jeg skulle have taget før- billeder og derefter skulle jeg tegnes op. Det tog ikke mere end 5 minnutter, men jeg må sige at han var grundig. Der blev tjekket flere gange som stregnerne var korrekte. Det var virkelig rart at have den sikring, og man kunne tydeligt mærke på ham, at hvis det ikke var perfekt, så skulle det laves om igen.
Den sidste jeg skulle snakke med, var min narkoselæge Iben. Simpelthen sådan et behageligt menneske, og ligesom alle andre mennsker, er jeg ikke specielt vild med nåle, men jeg kunne næsten intet mærke, da hun stak nålen ind, så hun gjorde heldigvis min første gang i narkose til en god oplevelse.

Da jeg vågnede fra narkosen kan jeg intet huske om hvordan jeg kom ind i sengen, men jeg ved at jeg var i gode hænder. Det næste jeg husker er, at Anne Sofie (min sygeplejerske) spørger mig, om hvordan jeg har det. Om jeg har brug for lidt sukkervand eller noget mere medicin. Jeg var på Nygart ca. 2 timer efter min operation indtil de var sikre på, at jeg var okay og klar til at komme tilbage på hotellet.

Det er simpelthen et fantastisk sted, og til alle jer som overvejer at få lavet en kosmetisk operation, så for Gud skyld overvej Nygart! De er fantastiske! Jeg anbefaler dem hvertfald herfra, i stor stil! Nu kan jeg godt nok ikke se det endelige resultat endnu, da der kan gå helt op til 3- 6 måneder – men blot efter 4 dage ser de fantastiske ud. Det må man gerne sige om bryster, ikke?
Jeg håber dette svarede på lidt af alle jeres spørgsmål, og hvis ikke – så kommenter meget gerne. Det er nok heller ikke sidste gang dette emne kommer op på bloggen. 😉

______________________

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

14 kommentarer

 • Michelle

  Spændende inlæg! Jeg skal selv opereres ved Thomas fra Nygart den 24 august, og jeg glæder mig helt vanvittigt! Må jeg spørge hvad din høje og hvordan du er bygget? Jeg skal have 350ml i, så det er alligevel lidt mindre end dig. Og tillykke med dine nye bryster!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Mange tak Michelle! Det skal du også gøre!
   Og selvfølgelig må du sprøge om det – jeg er 170 cm, brede skuldre + hofter, stor bagdel ellers slank. 🙂

   Jeg håber du bliver glad for dem! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har også fået en BFO, dog ved HC Andersens privat hospital i Odense. Jeg fik 350ml i, pg jeg er spinkelt bygget, og er så ubeskrivelig glad for dem! Hvid du vil se mine. Kan du smutte ond på min Boog og se dem. Vh. Pernille/nilleslilleverden

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Årh hvor er det dejligt at høre! Jeg synes det er skønt man har muligheden for det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Blev også opereret på Nygart i starten af juli! De er simpelthen så søde og professionelle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tillykke med dine til dig også så! De er simpelthen fantastiske og så kompetente!:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Tillykke med dine nye fortrin 🙂 Jeg fik selv fortaget BFO + løft hos Nygart forrig onsdag, og jeg er helt enig med dig, de er så søde hos Nygart. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak Liv! Ja, og tillykke til dig!
   De er fantastiske!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg skal osse ha lavet bryster i sep /okt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Held og lykke med det! Du bliver så glad for dem. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Åh det var rart at læse 🙂 jeg skal også have lavet en BFO i september eller oktober, og skal nok også opereres af Thomas, så det er skønt at høre hvor gode de er. Nu glæder jeg mig endnu mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Hvor er det bare dejligt, at I kan bruge mit indlæg til noget!
   Thomas er skøn – kan virkelig anbefales. 🙂
   Held og lykke med din. Du bliver så glad for det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor meget gav du for din operation i alt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Jeg gav omkring 34.000 kr 🙂
   Jeg ville hellere give lidt mere, for så at vide at det blev gjort ordenligt 🙂
   Jeg valgte at få kapselforsikring på 5 år 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEAP STUFF #37