ÅRETS FARVER: støvet lilla

MY STYLE NO. 255

Collager411Collager413

– A little evening walk in Alanya –

Et sent lørdags-indlæg bliver det til her fra mig, og jeg har ingen god grund til det. Jeg har bare haft en af de dage, hvor jeg har haft brug for, at tage den efter mit tempo. Jeg har jo faktisk også ferie igen nu. Så jeg må godt. Ej jeg har lavet lidt. Gjort rent og så har jeg ordnet super meget praktisk.

Igår stoppede jeg oppe i min elskede børnehave efter 4 fantastiske måneder. Jeg havde kontrakt til 31 juli 2015, men med mulighed for forlængelse. Men da jeg i torsdags kom ind på mit drømmestudie, og fordi jeg på mandag skal opereres – så holder jeg hele august fri med god samvittighed. Dog kommer bloggen ikke til at stå stille – jeg har en masse gode idéer og jeg kommer helt sikkert til, at have et par dage i sengen efter på mandag. Det er bare lige idag det ikke går så hurtigt. Men hey – så kan jeg da vise mit første skønne look fra min tur til Alanya. Det var desværre blevet lidt mørkt da de blev taget, men heldigvis lykkes det for mig, at lysne dem på. Og lige et dobbelt hey – har I set at jeg har 2 sager på fra E-bay og et item på fra Ali?

ASOS top / E-BAY shorts (her) / E-BAY sko (her) /ALI ur (her)

_______________________

Køb mit tøj her

Husk at følge med inde på Facebook her, hvis I mangler inspiration.

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRETS FARVER: støvet lilla