I JUST ORDERED

NEW IN: Brown suede shoes

new suede shoes

– The most beautiful suede shoes –

Jeg har shoppet en del her på det sidste (som I nok også fornemmede i forrige indlæg), men det er nu også nogle meget smukke og fine sager jeg har anskaffet mig. Da jeg var i København for at få min BFO, smuttede min mor og jeg forbi butikken Scoop. Jeg har kun hørt om den før, og jeg vil nu hurtigt konkludere, at det helt sikkert er en kæmpe fejl. Jeg købte disse smukke smukke sko for 300 kr. Simpelthen så fine, og så meget hverdagsvenlige!

Idag bruger jeg dagen på bloggen, og på mit nye projekt med hvisk – som I meget snart hører mere om. Om et par dage kan jeg fortælle jer meget mere, og jeg glæder mig helt vildt! Jeg er lige nu ved at planlægge dette projekt, og det bliver simpelthen hammerende godt. Det er jeg sikker på!

__________________________

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUST ORDERED