VORES FAVORITTER / på tur med Apollo

PICK OF TODAY: Black stripe ribbed bardot top

c980x734

Køb den her

________________________

Så blev det endelig fredag, og weekenden er lige rundt om hjørnet. Jeg har jeg fri hele august, så jeg mærker ikke så meget af om det er tirsdag, fredag eller søndag. Lige nu nyder jeg bare at have fri inden jeg skal til at læse igen, og det må man også sige, at jeg gør. Jeg brugte det meste af min dag igår med 2 af mine bedste veninder, Emma og Charlotte. Charlotte flytter ligesom jeg også meget snart, så det er bare med at se hinanden. Senere idag skal jeg også bruge tid med Emma og Maria, hvor vi skal til Music for free. Det har jeg ikke været med til før, så jeg glæder mig lidt.

Idag skal det dog handle om denne alt for lækre top fra River Island, som har de lækreste skuldre som jeg jo er blevet lidt for vild med. Jeg er vild med den lidt anderledes style af toppen – der er lidt 90’er vibe over den. Det troede jeg ikke, at jeg kunne blive vild med, men det er jeg!

________________________

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES FAVORITTER / på tur med Apollo