MY STYLE NO. 259

Style crush NO. 18 / Fanny Lyckman

FannyLyckman_PRADA-DOG

Det undre mig lidt, at jeg ikke har præsenteret jer for den 25- årige svenske blogger Fanny Lyckman endnu. But better late then never, right? Jeg har fulgt Fanny Lyckman lige siden hun blev en del af ImNext- teamet. Jeg har bla. skrevet om Lisa Olsson, hvor der siden er blevet skiftet lidt ud i dette team. Fanny Lyckman har en meget inspirerende stil, og den skifter meget – det kan jeg godt lide. Derfor bruger jeg meget hendes blog som inspiration for, hvad man måske burde prøve, at kaste sig ud i. Hun får hvertfald lysten frem i en.

FannyLyckman-Blackheels-curls3FannyLyckman-desert-nude1_v1-934x980FannyLyckman_White-shirt_HM2

Som I kan se er hendes outfits meget forskellige på disse billeder, dog elsker hun de loose- looks og slim jeans. Det er jo lige min smag. I kan nok lige forstille jer, hvor meget jeg savler over hendes lækre outfits hvergang der popper et nyt op. Fanny Lyckman’s blog omhandler dog ikke kun om hendes fabelagtige klædeskab, men også om hendes liv som designer, stylist og som en almindelig svensk kvinde. Det er sjovt at følge med i, da hun lever et helt andet liv end vi andre gør.

15_MG_1057-Edit-Photo-by-Fabian-WesterFannyLyckman_WhiteLace3

Nedenfor har jeg fundet en film hvor hun er på et “walkshow”. Her fortæller hun om hendes blog, hendes stil, hendes inspirationskilder og meget mere. Så hvis I er lige så vilde med Fanny som jeg, så kig da lige denne lille film igennem, og ellers så find hendes blog her.

Billeder og film er lånt på henholdsvis Imnext.se/fannylyckman og Youtube.dk

_____________________

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 259