MY STYLE NO. 256

THIS TIME I’M IN LOVE WITH A GIRL

Celine taske

My new bag, my new love

Jeg fortalte jo i indlægget her, at jeg ikke kun købte én taske. Nej, det var skam ikke nok. De sidste 4-5 år er jeg kommet hjem med mindst én ny taske hver gang jeg har været på sommerferie. Det er ligesom blevet en tradition sammen med min søster, men her i år kunne jeg simpelthen ikke dy mig. Jeg er stadig super imponeret over hvor fine, dejlige og smukke taskerne er. Jeg er selvfølgelig smaskforelsket i min Chanel Boy, men jeg “manglede” nu mere en som jeg kunne bruge til hverdag. Jeg har drømt om en ægte Céline taske i snart 2 år, og da jeg så den her, skulle den bare blive min. De havde den ikke i butikken, så jeg ventede faktisk i 30 min på, at de skulle hente den fra deres lager. Så forelsket var jeg. Men den er sørme også smuk, og den bliver brugt flittigt – tro mig.

________________________

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 256