MY STYLE NO. 255

WOULD LOVE TO WEAR – Sunday

c980x674

Vest her / Top her / Shorts her / Fedora her / Solbriller her / Støvler her

_____________________

Når I ser dette indlæg er jeg enten på vej eller også er jeg i København. Det er imorgen det sker – altså min BFO, og jeg er så klar, men jeg er også super spændt! Det kan godt være, at bloggen er lidt stille de næste par dage, men det er nu kun pga. ovenstående hvis det er. Jeg vil prøve at se, om jeg kan nå at forberede et par stykker til jer, inden det hele går løs. Jeg er taget over til København med min mor, som tager hjem imorgen aften og derefter kommer min far indtil tirsdag. Jeg skal nemlig være i København 24 timer efter min operation – skal opereres kl. 14. 20 imorgen. Uh jeg er spændt. Men skal faste fra kl. 7 – shit. Følg evt med på min snap: Camillaov

Udover det så er jeg blevet super forelsket i ovenstående vest, og jeg kunne ikke lade vær’ med at sætte den sammen til et helt look. Nu vil jeg have den endnu mere. suk.

_____________________

Køb mit tøj her

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 255