MY STYLE NO. 262

CHEAP STUFF #41

cheap stuff 41

1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her / 9 her

Jeg har simpelthen forelsket mig på den vildeste måde i denne alt for lækre cardigan. Jeg overvejer virkelig om jeg skal klikke den hjem, men den fås desværre kun i onesize – og det er virkelig den eneste grund til, at jeg ikke klikkede dem hjem igår da jeg fandt den. Den koster kun 67 kr, så prisen er jo helt fantastisk – men hvor er det træls at den kun er onesize. Jeg har fundet 8 andre lækre sager som I også kan se. Altså nu er jeg jo også ret vild med nr. 5 og 9, så måske kommer de hjem? Jeg mangler faktisk også et par nye støvler, men min konto er nok ikke helt enig med mig, efter alle de penge jeg har brugt den sidste uge.

____________________________

Køb mit tøj her

Husk at følge med inde på Facebook her, hvis I mangler inspiration.

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 262