MY STYLE NO. 261

CHUNKY SWEATER

Chunky sweater

1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her / 9 her

Det er ved at blive koldt nu, og mange af jer er nok ligesom jeg – man bliver så kuldeskær.  Derfor har jeg fundet 9 lækre chunky sweaters, som man nemt kan gemme sig i, når det bliver en smule koldt. Jeg er i en lettere spareperiode lige for tiden, men det gør ingen forskel på, at jeg nemt kunne “komme til” at klikke nr. 7 hjem. Den er en smule svær at modstå synes jeg.

___________________________

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 261